Foto’s van een geslaagde eerste kook en inmaak-workshop

P1050553

Op 26 oktober hebben Christel Burghoorn en Lotta Imeyer de eerste kook en inmaak-workshop gedaan vanuit de thuisbasis van Enjoy the Crisis in Enschede. Wildplukken, koken, inmaken en eten. Kortom een mooie besteding van een zondagmiddag/avond. Hier een paar foto’s gemaakt door Wout Zweers en Jurgen Kuipers.

Gevolgd door een wildpluk-wandeling. Hier brandnetels voor in de soep. heel gezond en lekker.Aan het begin van de middag waren er verse warme scones met zelfgemaate lemoncurd en aardbeienjam door Lotta.  Gevolgd door een wildpluk-wandeling. Hier brandnetels voor in de soep. heel gezond en lekker.

En waterkers was een ander ingrediënt voor dezelfde soep…

En waterkers was een ander ingrediënt voor dezelfde soep...Onderweg was ook veel gelegenheidvoor het laten zien van veel eetbaars uit de natuur. CIMG1885 kopiëren

Bij thuiskomst werd begonnen met koken. Hier pellen en ontvellen van tamme kastanjes. CIMG19101 P1050573 En het inmaken van zoet-zure courgettes.   En toen alles klaar was konden we aan tafel voor een heerlijke herstmaaltijd. Wat een mooie besteding van een zondagmiddag/avond!

P1050575