Kunst & Glaswerk The Xmas Collection

Dit jaar heb ik voor de decembermaand de Kunst & Glaswerk Xmas Collection in het leven geroepen.

Kerststerren, Geluksscherven en Tiffany raamhangers , momenteel te koop in de kunstwinkel van Concordia (Langestraat, Enschede), bij Hartware Gallerie (Haverstraatpassage, Enschede) en bij mijzelf.

Mooie glazen Tiffany kerststerren, in verschillende groottes en patronen. Keuze uit grote 12 puntige sterren, iets kleinere kompasroos-sterren, 8 puntige sterren en de kleine 6 puntige sterren. Geen één is hetzelfde, mooie kleurcombinaties, ook leuk met kerstverlichting op te hangen!

Kompasroos-ster in de maak.

Tiffany is een techniek waarbij gewerkt wordt met koperfolie en soldeertin om glasstukjes met elkaar te verbinden. Vaak wordt dit ook glas in lood genoemd, maar er komt hier dus helemaal geen lood bij kijken. De lijntjes tussen het glas zijn ook veelal smaller dan bij gebruik van lood, waardoor het werk er sierlijker uit ziet. En dat is voor kerststerren wel een pre.

 

6 punt sterren: 14 cm. hoog.

6 punt-ster te koop bij mij: €32,50
6 punt-ster bij Concordia: €32,50
6 punt-ster te koop bij Hartware: €32,50
6 puntster te koop bij Concordia: €32,50

Kompasroos sterren: 21 cm. hoog. €50,00.

Kompasroos-ster Hartware: €50,00
Kompasroos ster bij mij te koop: €50,00
Kompasroos-ster Concordia:€50,00

12 punt sterren: 38 cm. hoog. €75,00.

12 punt-sterren bij Concorida en Hartware: €75,00
12 punt-ster bij mij: €75,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geluksscherven (Scherven brengen geluk…). Mooie stukjes glas (met brandschilderingen) om als decoratie en mini-kunstwerkje op te hangen in huis, voor het raam, in een kerststuk of in de kerstboom.

Geluksscherf ‘Veer’, groen geschilderd op geel glas. Te koop bij Concordia €15,00.

Mooi om te geven, nog mooier om te krijgen! Allemaal uniek en handgemaakt.

 

 

 

Glazen Tiffany raamhangers.  Kleurig fonkelend elementje om op te hangen voor het raam, boven de eettafel of in een kerststuk. Zie hoe de zon speelt met het gekleurde glas! (Niet alleen voor de kerst, dus kan het hele jaar blijven hangen.) Mooi kerstcadeau!

Tot 12 cm. hoog. Te koop bij Concordia en Hartware gallerie: € 25,00

Beeldend kunstenaar gespecialiseerd in gebrandschilderd glas, en glas in lood. In opdracht, voor gelegenheid of expositie. Zie ook www.kunstenglaswerk.nl Enjoy the Crisis seizoensgebonden workshops, kookworkshops met wildpluk-wandeling en eten uit eigen groentetuin. Ingemaakte producten.