Presentatie Indoor Garden van project Creative Technology

20150409_124503Vandaag was in de Vrijhof de eindpresentatie van het project Indoor Garden. Dit is een project van de vakgroep Creative Technology aan de Universiteit Twente wat ik heb begeleid. 5 studenten zijn aan de slag gegaan met het idee van een indoor garden. Gebaseerd op mijn verticale tuin hebben ze in een eigen uitwerking de nodige technologie erop losgelaten met de bedoeling om er een self sustaining system van te maken. De projectperiode van knap 10 wek20150409_132733en was veel te kort om een volledige uitwerking te realiseren, maar ze hebben wel een prototype gepresenteerd, en een zelfgemaakte film van de toepassing van het systeem. Een goede presentatie waarbij duidelijk werd dat ze het van alle kanten goed onderzocht hebben, en alle vragen konden goed beantwoord worden. Ik vond het leuk om te zien wat ze ervan gemaakt hadden, en ben onder de indruk. Ze hebben dingen bedacht waar ik zelf nooit op was gekomen. Wellicht zou er een afstudeer project van gemaakt kunnen worden, of gekoppeld aan het Mars one project… We zullen zien.